Å lære å ta vare på en bil kan virke ganske skremmende, siden det er så mange faktorer involvert. Hvis du lærer noen enkle triks, kan det være lett å unngå å gå til mekanikeren. Les denne artikkelen og lær om bilreparasjon som du kan bruke for livet.

Ikke vær redd for å stille mange spørsmål når du tar bilen til bilverkstedet. Sørg for at du er spesifikk med spørsmålene dine når du stiller dem. Forebygging av bilproblemer er en verdifull ferdighet for å spare penger i løpet av året.

Kjøp motorolje på salg og i rabatt butikker og holde to eller tre flasker i bagasjerommet på bilen. Sjekk oljen hver gang du fyller gasstanken. Hvis du finner ut at oljenivået ditt er lavt, vil du spare mye penger ved å ha din egen olje tilgjengelig i stedet for å kjøpe den på en bensinstasjon for oppblåste priser.

Hvis du har arbeid gjort på bilen, sørg for at du får et skriftlig estimat på forhånd. Estimatet bør omfatte hva som blir reparert, de delene som vil være nødvendig og den forventede kostnaden for arbeidskraft. Det bør også si at de vil ringe for godkjenning før du gjør noe ekstra arbeid som overstiger mengden eller tiden som er angitt.

Kontakt ditt lokale Better Business Bureau hvis du trenger mer informasjon om en mekaniker eller en garasje. Hvis noen klager har blitt innlevert mot dem, vil Better Business Bureau fortelle deg. Spør venner og familie om de forskjellige mekanikerne de har jobbet med tidligere for å få noen anbefalinger.

Ikke bli sugd inn i lokke av ettermarkedet deler for nye biler. Du vil at babyen skal løpe så godt som mulig så lenge som mulig, og det betyr å bruke ekstra for å få deler som samsvarer med de som allerede er i bilen din. Prøver du å få den clunkeren til å løpe bare noen få kilometer til? Spar penger og ta ettermarkedet versjoner.

Fortsett å vaske bilen hele vinteren. Selv om det sannsynligvis ikke ser ut til at det er et poeng, kan vintertid være skadelig for kjøretøyet ditt. Salt og sand fra frosne gater kan forårsake rustflekker og andre feil. Tørk bilen så ofte du kan om vinteren for å opprettholde kvaliteten.

Det kan ikke understrekes nok, men du må holde tritt med bilens rutinemessige vedlikehold. Det betyr å bytte olje når den er planlagt, kontrollere væsker som kjølevæske og sjekke bremsesystemet. Dette kan holde reparasjon regninger ned. I tillegg kan det å ikke følge regelmessig vedlikehold på en bil ugyldiggjøre produsentens garanti.

Det er viktig å få en garanti på bilen når den blir reparert. Dette er enda viktigere hvis delene satt i er pricy. Spør mekanikeren om garantiene på alle deler han erstatter. Spør om garantilengde og og skaff deg en trykt versjon for referansen din.

Enkel bilreparasjon er en av de beste tingene du kan lære, siden det vil spare så mye penger i løpet av livet ditt. Enten bremsene må skiftes ut eller dekkene lappes, bør tipsene i denne artikkelen hjelpe. Husk dette neste gang du har bilproblemer.